• 08-543 543 00

Båtvagnar och båttrailers för proffs och privatpersoner!

Vi är stolt nordisk distributör Mecanorem, rejäla båtvagnar från Frankrike. För en snabb, enkel och säker hantering av båtar på land för båtklubbar, varv och marinor. Vi erbjuder även kvalitetstrailers från Bålstasläpet, för både korta och längre transporter. Dessa vagnar passar även perfekt att förvara er båt på.

Mecanorem hydraulvagnar och tillbehör

Vi är nordisk distributör för hydraulvagnar från Mecanorem. Vagnar som med sin enkla och robusta konstruktion ger en snabb, enkel och säker hantering av både motor och segelbåtar.

Mecanorem är den största vagntillverkarna i Frankrike med vagnar från 3-20 ton i standardsortimentet och Custom Made upp till 50 ton. Chassit består av kraftiga helgalvade balkar med hydraulcylindrar och slangar väl skyddade.

Läs mer

Bålstasläpet båttrailers och tillbehör

Vi säljer svensktillverkade trailers och båtvagnar från Bålstasläpet. Det finns ett stort utbud av olika modeller men gemensamt är att de alla är av hög kvalitet med varmförzinkade chassin, är lättlastade har vattentäta hjullager. Vi hjälper dig att hitta den modell som passar bäst för dina behov och din båt!

Läs mer