• 08-543 543 00

Vinterplats utomhus

Vill du förvara båten utomhus kan du täcka den själv eller låta oss plasta in den. Inplastning gör vi endast på motorbåtar med max 9 meters längd). Mot ett tillägg kan vi underhållsladda ditt batteri under vintern. Utomhus har du alltid tillgång till din båt. Till nya kunder erbjuder vi endast pallning som hyrs av oss. Du kan även låta förvara båten på egen trailer till samma kostnad som hyrpallning.

Priset för själva vinterplatsen beräknas på båtens kvadratmeteryta. Tillkommer gör torrsättning med avspolning (om temperaturen tillåter) och sjösättning samt hyrpallning.

Vi har även prisvärda stallageplatser utomhus för båtar mellan 4 till 6 meters längd som vi kallar ”All-Inclusive”. I ett fast pris ingår torr- och sjösättning, inplastning, stallageplats och batteriladdning.

Båtplatskalkylator: Här kan du fylla i dina uppgifter om din båt, så får du priser direkt på olika vinterplatsalternativ för just ditt behov och din båt. Efter du fått pris kan du sedan enkelt skicka en platsförfrågan till oss.

Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicyn *Kalkylerat pris är med reservation för eventuella prisjusteringar och tryckfel. Pris är giltigt endast efter bekräftelse på bokning av plats.

Har du frågor kring vinterplats utöver pris (fås genom kalkylatorn ovan) så kontakta oss via formuläret nedan.

Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicyn *