• 08-543 543 00

Sommarplatser - i sjön eller på land

Vi erbjuder sommarplatser i vår marina som ligger perfekt bredvid Furusundsleden med skyddat läge och skärgården utanför udden. På marinan finns all tänkbar service som behövs för ett enkelt och bekvämt båtliv.

Dyviken är drygt 800m lång och ca 150m bred - bred nog att kunna manövrera och tillräckligt smal för att erbjuda vind- och våglä i nästan alla väder.

Till varje båtplats hör en parkeringsplats på området nära bryggan. Det finns även möjlighet att parkera direkt utanför marinan mot en avgift.

El för underhållsarbeten och färskvatten för bunkring finns vid bryggorna. Ingår gör även tillgång till mastkran, sjösättningsramp och toaletter och dusch. Det är inte tillåtet att tvätta båten med färskvatten då vi har egen brunn liksom att ha kontinuerlig landström inkopplad.

Området är inhägnat och kamerabevakat.

Vi arbetar hårt för ett miljövänligt och hållbart båtliv och har förutom sedvanlig miljöstation även skrovdukar att köpa samt erbjuder båtlyft med bottentvätt under säsongen.

I sjömacken finns förutom vanlig bensin även alkylatbensin på pump och fossilfri HVO100 diesel.

Säsongen sträcker sig från 1 maj  till 15 oktober med möjlighet att förlänga tiden åt båda håll mot tillägg.

Maximal båtstorlek är 13m meter/12 ton. Vi erbjuder i nuläget inte plats i sjön under vinterhalvåret.

Som båtplatsinnehavare på Dyvik Marina godkänner man att efterleva våra uppsatta marinaregler, se fliken "Om oss / Dyvik A-Ö/ (råd och regler)".

Utöver detta är det obligatoriskt för alla båtplatsinnehavare, sommar som vinter, att via oss ge ett bidrag till Sweboats Miljöfond. För närvarande är det på 200 SEK per plats.