• 08-543 543 00

Vår verkstad jobbar med alla förekommande inombords- och utombordsmotormärken och är auktoriserad av Mercury, Honda, Suzuki och Mercruiser. Behöver du auktoriserad service av garantiskäl för Volvo Penta eller Evinrude kan vi med hjälp av samarbetspartners ordna detta.

Vi utför service och konservering, reparationer och motorbyten.  Vi reparerar även drev, växelhus och propellrar. Vi arbetar med alla försäkringsbolag i försäkringsärenden.

Låt oss se över din båtmotor, under vinterförvaringen på marinan eller under säsong. 

Motorservice

Vi utför service och konservering av alla förekommande inombords- och utombordsmotorer och är auktoriserad av Mercury, Suzuki, Honda, Mercruiser och Yanmar. Behöver du auktoriserad service av garantiskäl för Volvo Penta- eller Evinrudemotorer kan vi med hjälp av samarbetspartners ordna detta. 

Läs mer

Motorreparationer

Vi reparerar om möjligt alla typer av båtmotorer och fokuserar på nyare motorer då det ofta blir oförsvarbart dyrt att laga äldre motorer.

Vi reparerar även drev, växelhus och propellrar.

Läs mer

Repower

Känns det dags för en ny motor, inombords- som utombords, och den köps via oss hjälper vi till att installera den enligt alla specifikationer och krav.

En ny motor gör båtlivet både roligare, säkrare och mer miljövänligt.

Läs mer