• 08-543 543 00

Vi är nordisk distributör Mecanorem hydraulvagnar. Vagnar som med sin enkla och robusta konstruktion ger en snabb, enkel och säker hantering av både motor- och segelbåtar upp till 50 ton.

Mecanorem är den största vagntillverkarna i Frankrike med vagnar från 3-20 ton i standardsortimentet  och Custom Made upp till 50 ton. Chassit består av kraftiga helgalvad balkar med hydraulcylindrar och slangar väl skyddade. 

Vagnarna finns som standard 3 till 20 ton och anpassas lätt för att passa olika sorters båtskrov. Lyfthöjden justeras med hydraulik, antingen manuellt via en handpump, elpump eller kopplat till effektuttaget på dragfordonet. Konstruktionen med vändskiva för de främre hjulen gör vagnen mycket lättmanövrerad med kort svängradie. 

Vagnarna är helgalvade och kräver minimal skötsel och underhåll. Utöver att hantera båtar på land kan de användas för att sjö- och torrsätta båtar via ramp. Vi saluför även ett system av bockar och stöttor speciellt anpassade för vagnarna. 

I vår egen verksamhet som hanterar varvets över 400 båtar använder vi  vagnarna dagligen. Bland våra många kunder, har vi såväl professionella varv, serviceverkstäder, marinor och båtklubbar, som nöjda användare av vagnarna.

Det finns alltid möjlighet att besöka oss för en demonstration och provkörning. 

Kontakta våra säljare Henrik och Justus för mer information!Säljare