• 08-543 543 00

Vinterplats inomhus

Vi erbjuder vinterplats i vår kallhall respektive varmhall.

I kallhallen behöver du varken täcka eller plasta in båten utan den står tryggt och säkert i väntan på nästa säsong och batteriladdning ingår.
 Vi rekommenderar alltid att man tar ut dynor och annat mögelkänsligt från båten. I kallhallen erbjuds tillgång till båten.

Varmhallen passar perfekt om du vill ha kvar dynor och textilier i båten, du behöver heller inte låta konservera fryskänsliga system. Batteriladdning ingår alltid. I varmhallen erbjuds ingen tillgång till båten.

Till nya kunder erbjuder vi endast pallning som hyrs av oss. Du kan även låta förvara båten på egen trailer till samma kostnad som hyrpallning.

Priset beräknas på båtens kvadratmeteryta.

Båtplatskalkylator: Här kan du fylla i dina uppgifter om din båt, så får du priser direkt på olika vinterplatsalternativ för just ditt behov och din båt. Efter du fått pris kan du sedan enkelt skicka en platsförfrågan till oss.

Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicyn *Kalkylerat pris är med reservation för eventuella prisjusteringar och tryckfel. Pris är giltigt endast efter bekräftelse på bokning av plats.

Har du frågor kring vinterplats utöver pris (fås genom kalkylatorn ovan) så kontakta oss via formuläret nedan.

Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicyn *