• 08-543 543 00

När inget annat duger!

 Snabbt, tryggt och bekvämt i alla väder. En tålig och pålitlig båt med fartresurser. Och byggd för yrkeskrav. Dessutom rolig att köra. Högsta kvalité på utrustning och arbete. Glädjen finns i minsta detalj. Vector måste upplevas. Känslan när man går ombord. Förarmiljön och köregenskaperna. Kvalitén på material och tillbehör. Kompromisslös, men ändå en praktisk båt med oslagbar körglädje. Vector har satt sin egen standard.

Designen bygger på tre kärnvärden, sjöegenskaper i hård sjö, förarplatsens funktionalitet samt båtfart. Prioriteringen är snabb och bekväm transport. Ett långt smalt skrov med djup V-botten går normalt bättre i sjön och kan hålla högre marschfart. Vectors båtar har en hög toppfart men fokuserar ännu mer på en hög användbar fart, även i tuffare förhållanden. Ergonomin är viktig och här hämtas erfarenheter från yrkesbåtar där långa pass vid rodret inte skall slita på besättningen.

Det finns möjlighet att göra egna anpassningar för att passa speciella behov och bland beställarna finns även den svenska polisen och flera utländska myndigheter. 

Vi kan Vector! Dyvik Marina är både leverans- och rekommenderat servicevarv för Vector samt proffs på Mercury. Vi har lång erfarenhet av Vector vilket betyder att vi kan din båt utan och innan samt alltid är redo att ge bästa support före, under och efter båtaffären.