VARVSSERVICE

Torr- och sjösättning

Vi ser till att få båten i och ur sjön. I priset ingår högtrycksavspolning när vädret tillåter. 

Välj när det passar, lämna båten går bra vilken dag som helst.
(kontakta oss för angiven plats att lägga båten på)

På Dyvik har vi trailerramp och betongkaj. Trailerrampen är låst med bom och nycklar har vi på kontoret. Betongkajen klarar lyft med mobilkran. Mastkran finns i anslutning till kajen. Till vår hjälp finns en mobilkran, truck och vår midjestyrda traktor.

Service och konservering

För bekvämligheten kan vi ta hand om och se till att motorn mår bra. I paketet för inombordare ingår optisk översyn, varmkörning, byte av olja, olje-, bränsle- och luftfilter. Tömning och rengöring av vattenavskiljare. Kontroll och eventuellt byte av av olja i drev eller backslag. Genomkörning med glykol i sötvattensystemet samt eventuellt byte av zinkanoder, brytare och tändstift.

För utombordare ingår oljebyte i växelhus, kontroll och eventuellt byte av tändstift, dränering av förgasare, rengöring av bränslefilter, fett i smörjnipplar samt inspektion av elkablar och slangar samt konserveringsolja i cylindrar.

Reparationer

Vi utför alla typer av båtreparationer i trä och plast inklusive försäkringsskador.

På Dyvik ombesörjs reparation och vård för flertalet märken med auktorisation. Vi är även auktoriserade på Nautilock, Boatguard och Secumark stöldskydd och vi åtar oss montering och installationer av all tänkbart tillbehör som går att komplettera en båt med.

Båtplatser

Vid intresse av båtplats ... Vänligen var redo att informera oss om båtens längd, bredd och vikt.