Blokart

Distributör för Sverige är Dyviks Varv AB

Blokart - kul på land eller fruset vatten

Blokart är vårt senaste tillskott på fridtidssidan. Extremt kul och spännande. Blokarten kan liknas vid en liten isjakt eller trehjulig gokart och drivs med segel på 2, 3 eller 4 kvm. På sommarhalvåret förser du den med hjul och på vintern, när isarna ligger, monterar du medar istället. Den är hopfällbar, därmed lättransporterad och väger endast 27 kg. Levereras i bärbar väska och monteras snabbt ihop.

 

Kul

Blokart har snabbt blivit nummer 1 vad gäller landbaserad segelsport. Perfekt som fritidsaktivitet och för tävling. Passar alla, ung som gammal och vare sig du älskar adrenalinkickar eller finlir.

 

Enkelt

Kan vem som helst segla? JAVISST! Inga förkunskaper behövs. Även om du aldrig seglat vare sig båt eller isjakt så är det bara att sätta igång. Det är enkelt. En av Blokarts många styrkor är just att det ska vara enkelt. Packa upp, rigga, segla och allt detta inom 10 minuter.

 

Snabb

Accelererar ohyggligt snabbt, passar därför både på små och stora områden.  Lätt och stabil gör den perfekt för en njutningsbar glidarresa eller verklig actionkörning, jämförbart med speedway eller motorcross. Hastighetsrekordet är för närvarande 93 kmh. 

 

Kompakt

Får plats i de flesta bilars bakluckor, hopfälld i sin väska blir måtten, längd 1,2 m, bredd 0,7 m och djup 0,2 m. Monteringen tar ca 5 minuter och inga verktyg behövs.

 

Återförsäljare:

Playground, Adolf Fredriks Kyrkogat 15 Stockholm 08-221515.
Addnature, Birger Jarlsgatan 67 Stockholm. 08-339200.
Båtaccenten, Svarvarvägen 8 Skogås. 08-7775200.
SeaSea, Hamnvägen 8 Täby. 08-54444180
Rydell Produktion, Bromma. 08-41005599

Och hos oss på Dyvik.

Läs och se mer på den Nya Zeeländska hemsidan www.blokart.com