2020-04-02

Viktig kundinformation inför påsken

Hej,

På alla sätt försöker vi se till att det är möjligt för er som önskar att komma ut till påskhelgen.

Vi har aldrig haft så många båtar sjösatta så här tidigt på året och vi har fått göra stora omprioriteringar för att klara situationen. Vårjobb och sjösättningar går för högtryck och vi gör vårt yttersta för att tillgodose våra kunders önskemål. Men detta innebär även förseningar i våra bryggprojekt. Vi behöver tid med fria bryggor för att kunna göra underhållsarbeten och därför omfattar bryggplatssäsongen en given tidsperiod (1 maj till 15 oktober) med möjlighet till längre sjötid mot tillägg.

Viktigt att tänka på inför påsken om du besöker oss:

# Parkera med omdöme och endast på utmärkta p-platser – alla får i nuläget inte plats innanför grinden och vi måste ha ordentligt manöverutrymme för båtar och maskiner. Det finns även gott om plats på åkern utanför på uppmärkta p-platser. Glöm inte årets P-tillstånd då bilar utan dessa riskerar en avgift. P-tillstånd hämtas på Hamnkontoret, öppet vardagar 8-17, lördag 10-14.

# Sjömacken är öppen med kontoautomaten och under våra öppettider går det att ringa på klockan för personlig service

# Glöm inte att vi har ett brett utbud av allt du behöver för vårarbeten. Kom upp på Hamnkontoret eller maila/ring så plockar vi ihop ett paket till dig! mail@dyvik.se, 08-543 543 00.

# På förekommen anledning vill vi påminna om våra miljöregler, bland annat att vid skrapning eller målning får ingen bottenfärg hamna på marken. Lägg alltid ut en presenning som skydd. Använder du en slipmaskin måste du ha en kopplad dammsugare för att samla upp dammet. Alla rester läggs i vår miljöstation. Har du en båt med TBT-färg får du absolut inte röra botten. Mer information om våra miljöregler finns i pdf:erna nedan.

Vill du komma ut på sjön och inte har båten sjösatt har vi hyrbåtar i sjön – boka via hamnkontoret på 08-543 543 00.

Glad påsk önskar vi på Dyvik!