2018-02-11

BÅTMÄSSA I HELSINGFORS

Dyvikarna har varit på båtmässa i Helsingfors och laddat inför "Allt för Sjön" i Stockholm den 3-11 mars 2018.

En kort resume från mässan blir relativt sval. Utbudet blir större och större utan att något direkt sticker ut. Aluminiumbåtar fortsätter växa med fler och fler tillverkare men utbudet är relativt likformigt. 

Denna trend mot enklare och tryggare båtliv fortsätter med andra ord och tydligt är att detaljer blir sekundärt, helhetsleverans är ett måste för överlevnad.

Trenden bekräftas av att dyra båtar reder framgång som andelsbåtar på varmare breddgrader medans "downsizing" till "dagstursbåtar" är vanligare i våra vatten. "Buster Rent" (en för oss ny företeelse) bekräftade också att kanske inte ägande är nyckeln för alla till båtlivet. När en stor tillverkare som Buster klivit in på hyrbåtsmarknaden bekräftar det trenden, en trend där Dyvik är med och utvecklar nya koncept och synsätt som attraherar både båt- som branschfolk, www.hyrbat.se

Hur som kommer Dyvik vara representerad på "Allt för Sjön" tillsammans med TerhiTec och varumärket Silver Boats. En mässa med över 400 utställare för marin livsstil som vi på Dyvik i år ser som extra intressant. 

Följ oss på Instagram & Facebook så berättar vi mer när det är mässdags.