MOTORER

Reparation, byta till NY eller BYTA upp sig? 

När ska man reparera – lönar det sig, vad vill jag vinna, ibland har jag inget val? 

Att få svar eller treva i det okända kan vara skillnaden, fråga oss så försöker vi hjälpa till med det okända.

 

Mercury – Störst på marinmotorer

Världens största marinmotortillverkare är Mecury Marine. På programmet finns en full fyrtaktsrange. Verado och XS Pro som är prestigefyrtaktaren som med sin teknik och design skakat båtvärlden. Prestanda, Innovation och Pålitlighet gäller hela sortimentet och Vi har prövat ut vad som passar till vad.

 

Honda – Håller i längden

Det finns en anledning till att du fortfarande ser så många av Hondas äldre produkter användas - de är tillverkade för att hålla. Men de skulle inte vara Honda om de inte gjorde det där lilla extra, så Hondas utombordsmotorer täcks av en av de mest omfattande, uttömmannde och vattentäta garantier som finns.

 

Suzuki – Först med EFI

Suzuki har verkligen blivit ett begrepp på utbordarmarknaden. Först med elektronisk bränsleinsprutning i snurror och ordenligt cylindervolym för att ha orken. Andra generationens fyrtaktsmotorer är ute nu och ligger inom det mest använda effektområdet 60-100hkr. Där är vikten pressad och tyngdpunkten sänkt till en nivå som gör de möjliga att även använda vid motorbyte mot gamla tvåtaktare.

 

3års garanti – Upp till 7 år vid service!

Regelbunden service är viktigt. Så viktig att tillverkarna belönar den som gör dokumenterad service vid auktoriserad verkstad. Verkstaden registrerar servicen på tillverkarens serviceweb där den lagras så att garantin även följer med till nästa ägare. En finess med elektroniken är att man ur datorn får hel körhistorien.

 

 

Honda
Suzuki