• 08-543 543 00

Vår verkstad jobbar med alla förekommande inombords- och utombordsmotormärken och är auktoriserad av Mercury, Honda, Suzuki och Mercruiser. Behöver du auktoriserad service av garantiskäl för Volvo Penta eller Evinrude kan vi med hjälp av samarbetspartners ordna detta.

Vi utför service och konservering, reparationer och motorbyten.  Vi reparerar även drev, växelhus och propellrar. Vi arbetar med alla försäkringsbolag i försäkringsärenden.

Låt oss se över din båtmotor, under vinterförvaringen på marinan eller under säsong. 

Motorservice

Vi utför service och konservering av alla förekommande inombords- och utombordsmotorer och är auktoriserad av Mercury, Honda, Suzuki och Mercruiser. Behöver du auktoriserad service av garantiskäl för Volvo Penta kan vi med hjälp av samarbetspartners ordna detta. Vi reparerar tyvärr inte motorer äldre än ca 20 år oavsett märke och Evinrude oavsett årsmodell.

Vi arbetar både med våra kunder på marinan och externa kunder som kommer med båten till oss, både sjö- eller landvägen.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Klicka här för att komma i kontakt med verkstaden!

Motorreparationer

Vi reparerar om möjligt alla typer av båtmotorer och fokuserar på nyare motorer då det ofta blir oförsvarbart dyrt att laga äldre motorer. Vi reparerar även drev, växelhus och propellrar.


Vi arbetar med alla försäkringsbolag i försäkringsärenden. 
Vi är auktoriserad motorverkstad för Mercury, Honda, Suzuki och Mercruiser men arbetar med alla övriga märken, inklusive Volvo Penta, men inte Evinrude.
Vi reparerar tyvärr inte motorer äldre än ca 20 år oavsett märke.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Klicka här för att komma i kontakt med verkstaden!

Repower

Känns det dags för en ny motor, inombords- som utombords, och den köps via oss hjälper vi till att installera den enligt alla specifikationer och krav. En ny motor gör båtlivet både roligare, säkrare och mer miljövänligt.

Vi hjälper dig att välja rätt motor till din båt och är med dig hela vägen, från beställning till provkörning. Ofta behöver man även se över eller byta kringutrustning och det är där vår stora erfarenhet verkligen kommer väl till pass.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare om möjligt

Klicka här för att komma i kontakt med verkstaden!