• 08-543 543 00

Mercurys Mercruisers stora utbud av bensindrivna inombordsmotorer för drev eller axel är det mest omfattande i branschen, alla konstruerade för att ge den bästa möjliga båtupplevelsen.

Vi är auktoriserade återförsäljare, installatör och verkstad för Mercury Mercruiser inombordsmotorer och hjälper dig före, under och efter ditt motorbyte. Självklart kan vi hjälpa dig med rätt drev och propeller för din motor!

Modellutbud

Mercury MerCruiser-motorer och drivsystem är utformade, testade och byggda exklusivt för den marina miljön. Det betyder högsta möjliga tillförlitlighet, pålitlighet och långvarig prestanda. Patenterad metallurgi, toppmodern elektronik och robust tillverkning är huvudingredienserna. 
Det som ingår i en Mercury MerCruiser avgör vad du får ut; enkelt underhåll, låg ägandekostnad och sinnesro.

Stor slagvolym och högkvalitativ MPI-bränsleinsprutning kombineras för att leverera enastående acceleration, omedelbar planing och jämn prestanda över hela varvtalsintervallet. Mercury® Smartcraft® Digital Throttle & Shift är standard, vilket med precision ger respons från gasreglaget samt enkel manövrering.

Motorerna finns i storlek från 5,7L (300 hk) till 8,2L (425 hk). Självklart finns det även anpassade Mercurydrev till alla bensinmotorer.

Kontakta våra säljare Patrik Lindton och Henrik Westman för mer information!Säljare