• 08-543 543 00

Mercury dieseldrivna inombordsmotorer startar direkt och innehåller ordentligt med kraft. Du får snabb acceleration och imponerande gasrespons. De traditionella problemen som förknippas med dieselmotorer är borta. Mercurys dieselmotorer är lätta och 80 procent tystare än traditionella dieselmotorer, utan rök och lukt. 

Vi är auktoriserade återförsäljare, installatör och verkstad för Mercury Diesel inombordsmotorer och hjälper dig före, under och efter ditt motorbyte. Självklart kan vi hjälpa dig med rätt drev och propeller för din motor!

Modellutbud

Mercurys dieselmotorer ger hållbarhet.  Med ett termostatiskt optimerade slutet kylsystem, avancerade kontrollsystem och ultimat korrosionsbeständighet är de här motorerna byggda för ett långt liv.

Här finns bränsleinsprutningssystem som praktiskt taget eliminerar det oljud och de vibrationer du väntar dig av en dieselmotor. 

Dieselmotorerna levererar slitstark drift i ett lättviktspaket. För dig innebär det snabbare acceleration, snabbare planing och förbättrad manövrerbarhet. Högre effektivitet också. Ytterligare en bonus.

Avancerade luftinloppssystem ser till att Mercurys dieselmotorer fungerar smidigt och rent. Du slipper kärvheten och utsläppen som följer med en traditionell dieselmotor. Och du får upp till 50 procent större bränsleeffektivitet jämfört med bensinmotorer med samma hästkraftsantal. 

Motorerna finns med motorstyrka från 115 hk till 550 hk i olika utföranden. Självklart finns det även anpassade Mercurydrev till alla dieselmotorer.  Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt modell för din båt och behov. Självklart finns det även anpassade Mercurydrev till alla dieselmotorer. 

Kontakta våra säljare Patrik Lindton och Henrik Westman för mer information!Säljare