DYVIK MARINA

REDAN UTE I SKÄRGÅRDEN!

Få marinor har ett läge som Dyvik, en lugn och skyddat vik med all tänkbar service i nord-sydlig sträckning intill Furusundsleden strax norr om Åkersberga. Inga långa tråkiga transportsträckor, från Dyvik är det inte många sjömil till Siarösundet och Skat- Våmmfjärdens härliga klippor och skyddande vikar samt att SL-bussen stannar vid grinden.
 

SKYDDAT LÄGE

Dyviken är drygt 800m lång och ca 150m bred - bred nog att kunna manövrera och tillräckligt smal för att erbjuda vind- och våglä. Marinan erbjuder korta sträckor mellan bil och båt. Bryggorna består av betongpontoner med Y-bommar och vid bryggnockarna finns ett antal platser till boj eller långskepps. Till båtplatsen hör en parkeringsplats, el och färskvatten finns vid bryggorna samt tillgång till mastkran, mastskjul, sjösättningsramp och toaletter.
 

SERVICE

Dyvik är en fullservicemarina med all service på plats, från fullservice till självutrustning med inom- och utomhusplatser. Vi reparerar trä och plastbåtar samt gör installationer, ombyggnader, inredningar och försäkringsreparationer. Verkstaden gör service och motorreparationer. I tillbehörsbutiken finns ett bassortiment och sjömacken med butik har öppet året runt.
 

UPPTAGNING

Hos oss finns frihet att välja upptagning- samt sjösättningsdag.
 

BÅTPLATS

Söker du båtplats behöver vi uppgifter om båten längd, bredd och vikt.
 

TJÄNSTER

* Vinterplatser inom/utomhus

* Sommarplatser

* Självutrustning/fullservice

* Upptagning

* Försäljning av båtar och motorer

* Tillbehörsbutik

* Trä- och plastreparationer

* Auktoriserad motorverkstad

* Vinterförvaring av motorer

* Ombyggnader

* Inredningar

* Försäkringsreparationer

* Motorinstallationer

* Tillbehörsinstallationer

* Gästplatser

* Öppet året runt

* Lokaluthyrning

* Sjömack med bensin och diesel

* Sjöbutik med allt för livets nödtorft